Wat is 360 graden fotografie?

Wat is 360 graden fotografie precies?

(ook wel aangeduid als “360 graden productfotografie”, “360 graden rotatie”, “360 graden view”, “360 graden Spin Fotografie” of “Product Spin”)

Hier is een eenvoudige definitie …

“360 graden product fotografie is een proces van het vastleggen van een reeks stilstaande productfoto’s op gespecialiseerde apparatuur die het product draait op één of meer assen. De beelden worden bewerkt, opgemaakt en geïntegreerd met een viewer waarmee een consument het product kan draaien vanuit verschillende invalshoeken en op elk gewenst punt kan zoomen om de productdetails te zien.”

360 graden productfotografie horloge
multiple images of watch

Hoeveel foto’s heb je hier voor nodig?

Het aantal foto’s dat gebruikt wordt voor een 360 graden productrotatie moet deelbaar zijn door het getal 4. Dit is omdat je na een aantal stappen in de rotatie uit moet komen op de voorkant, zijkant links, achterkant en zijkant rechts. Veelgebruikte aantallen voor de uiteindelijke fotoset die je kan gebruiken voor de rotatie zijn 24, 36 of 72 foto’s. Het verhogen van het aantal foto’s zal natuurlijk voor een vloeiendere rotatie zorgen . Software wordt gebruikt om deze afzonderlijke beelden samen te brengen in een interactief scherm dat 360 graden rotatie ondersteunt. Zo kan de bezoeker het object verplaatsen van links naar rechts en ook omhoog en omlaag in het geval van meerassige spins. Hierdoor wordt het resultaat een vloeiend roterend object.

Laat jouw webshop voorop lopen!

Ga jij als webshop eigenaar wachten totdat de concurrentie deze manier van presenteren gaat gebruiken óf ga je nu al de stap nemen met dit onderscheidend vermogen?

SNAP 360 verzorgt voor minder dan de prijs van gewone productfotografie, 360 graden productrotaties die razendsnel in de webshop geladen zijn, makkelijk te implementeren zijn én zorgt voor betere vindbaarheid van je product op het web! Naast het feit dat wij voor een enorm lage prijs voor jou van elk product (tot 4500 kg) een productrotatie maken waarbij op elk gewenst punt in te zoomen is, beschik je tegelijkertijd over 36 óf 72 High Quality foto’s én is de productrotatie te gebruiken op uw social media kanalen.

competition_opt