Waarom 360 graden productfoto’s gebruiken?

Waarom is het goed om 360 graden productfoto’s te gebruiken?

Mensen bezoeken jouw website, maar de fysieke beleving van het product ‘in handen hebben’ ervaren ze niet. Het is een fundamenteel nadeel van je online winkel ten opzichte van een fysieke winkel. Toch is dit gevoel te evenaren door 360 graden productfoto’s te gebruiken.

In een fysieke winkel kunnen mensen een product aanraken en bekijken vanuit elke mogelijke hoek. Het contrast tussen de fysieke winkel en de statische foto (niet interactief) die je laat zien in je online winkel is groot. Fysieke winkels blinken namelijk aanzienlijk uit in het omzetten van bezoekers naar betalende klant omdat ze het product perfect laten zien.

360 graden productfotografie

Toon je product perfect!

Wat is dan de oplossing voor jouw online winkel om met deze fysieke winkel te kunnen concurreren? Toon je product perfect! Dit is de reden waarom webshops hard op weg zijn om hun producten met het gebruik van 360° te tonen. Het is een instrument dat niet alleen de mogelijkheid biedt om het product vanuit elke hoek te kunnen bekijken, maar de interactie die de bezoeker met het product heeft zorgt voor het gevoel dat het meest lijkt op het werkelijk in handen hebben van een product.

Een hoogwaardige 360° productrotatie schakelt bijna het belangrijkste voordeel uit dat fysieke winkels hebben ten opzichte van online winkels.

Laat jouw webshop voorop lopen!

Ga jij als webshop eigenaar wachten totdat de concurrentie deze manier van presenteren gaat gebruiken óf ga je nu al de stap nemen met dit onderscheidend vermogen?

SNAP 360 verzorgt voor minder dan de prijs van gewone productfotografie, 360 graden productrotaties die razendsnel in de webshop geladen zijn, makkelijk te implementeren zijn én zorgt voor betere vindbaarheid van je product op het web! Naast het feit dat wij voor een enorm lage prijs voor jou van elk product (tot 4500 kg) een productrotatie maken waarbij op elk gewenst punt in te zoomen is, beschik je tegelijkertijd over 36 óf 72 High Quality foto’s én is de productrotatie te gebruiken op uw social media kanalen.

competition_opt