Harley-Davidson Street 750 (Model 2015)

[mbYTPlayer url=”https://www.youtube.com/watch?v=8yADU-VXb44″ opacity=”0.01″ quality=”medium” ratio=”auto” isinline=”false” showcontrols=”true” realfullscreen=”true” printurl=”true” autoplay=”true” mute=”false” loop=”false” addraster=”false” gaTrack=”false”]

NIEUW NIEUW NIEUW !

SLEEP VAN LINKS NAAR RECHTS OM DE MOTOR TE DRAAIEN

Aan de onderzijde van haar product range introduceert Harley-Davidson bij de 2015 modellen de ‘Street 750’, een iets kleinere uiterst wendbare motorfiets die perfect is om in de stad mee te rijden.
Dit samen met het feit dat je al voor € 8.700,- een nieuwe Harley-Davidson Street hebt zal de jongere motorrijder zeker aanspreken. Harley-Davidson werkt duidelijk aan nieuwe instroom met dit nieuwe platform, wat zich ook weer uitstekend leent om aan te passen aan je persoonlijke wens.

Proefrijden ?

Wanneer je meer wilt weten of wilt proefrijden op de nieuwe Street 750 kan je bij Motorsaloon Amersfoort terecht.
Zij hebben hem namelijk al als demo in de showroom staan !

Aanpassen aan persoonlijke wens

Dit filmpje laat duidelijk zien dat het Harley-Davidson Street 750 platform zich perfect leent om de motor helemaal naar eigen wens aan te passen.

Virtuele garage

Heb je al een coole motor ? dan kun je een afspraak maken met SNAP-360 om ook een gave 360 graden spin van jouw motor te laten maken. Je motor kan in een virtuele garage worden gezet, waarna je hem 24 x 7 rondom kan bekijken en kan inzoomen op elk detail, alsof je erbij staat. De virtuele garage staat ‘Online’ , zodat je hem ook makkelijk kan delen met anderen, wanneer jij je motor wilt laten zien. Niets is vervelender dan mensen die naast je staan en minuten lang op hun smartphone in hun foto-album zoeken naar die goede foto van hun motor om hem vervolgens aan jou te laten zien.

Natuurlijk kan je ook op elke pagina een gesprek starten met SNAP-360 door op de chat-knop te drukken.

Fout: Contact formulier niet gevonden.