BMW S1000R van Harten Amersfoort

Welkom van Harten Amersfoort!

We verwelkomen van Harten Amersfoort als nieuwe klant bij SNAP-360. De eerste twee motoren zijn reeds bij ons geweest en we hopen dat er nog vele van deze duitse paradepaardjes bij ons langs mogen komen.

SLEEP VAN LINKS NAAR RECHTS OM DE MOTOR TE DRAAIEN

Aanpassen aan persoonlijke wens

Met het bouwen van speciale BMW motorfietsen heeft Van Harten Amersfoort wereldwijde bekendheid gekregen. Vrijwel alle recente BMW modellen hebben weleens als basis voor een van haar projecten gediend. Als hoogtepunten zijn natuurlijk de diverse racers uit de Hartenjager reeks zeer bekend.
Deze S1000R is door van Harten voorzien van de enige goedgekeurde uitlaatdemper (BOS Exhausts) waarmee je zelf het geluidsniveau kunt bepalen. Vanaf 1 januari 2015 is van Harten Amersfoort officieel BMW-ontwikkelingsdealer en BMW-distributeur in Nederland voor de Nederlandse markt van deze speciale uitlaten van BOS Exhausts.

De specials worden aan de hand van uw individuele wensen gebouwd en zijn daardoor echt uniek.

BMW S1000R

Een roadster, compromisloos teruggebracht tot de essentie: de BMW S 1000 R.

De high performance viercilinder lijnmotor stamt direct van de RR af en is verder geoptimaliseerd voor weggebruik. Het resultaat is een extreem vlak koppelverloop voor een constante aandrijving in elk toerengebied. De krachtbron van de S 1000 R levert 160 pk (118kW) bij 11.000 toeren en zorgt bij elke keer gasgeven voor een glimlach.

Ook van buiten zijn de genen van de S 1000 R in één oogopslag zichtbaar: agressief tail-up/nose down design, markante split face en de karakteristieke kieuwen.

Standaard is de S 1000 R met één druk op de knop getamd of helemaal vrij te laten. De rijmodus “Rain” zorgt voor soepele reacties op gasgeven en voor nat wegdek aangepast ABS en ASC. “Road” daarentegen optimaliseert de gasrepons en stemt ABS en ASC af op droog asfalt. Voor wie het grensgebied in wil, zijn er de rijmodi “Dynamic” en Dynamic Pro” als optie: de settings gaan naar de limiet.

Het vermogen altijd onder controle. Daarom is de S 1000 R standaard uitgerust met Race ABS en ASC (Automatic Stability Control). Beide systemen zorgen ook in het grensgebied voor de beste vertragings- en acceleratiewaarden. En ze zijn allebei onder het rijden ook uit te schakelen – voor wie het nog beter kan.

Voor de BMW S 1000 R zijn twee optiepakketten beschikbaar, waarin verschillende opties zinvol zijn gebundeld: het pakket “Sport” bestaat uit de rijmodi Pro (Rain, Road + Dynamic en Dynamic Pro), de schakelassistent en cruise control. Het “Dynamic” pakket bevat het elektronisch geregelde rijwielgedeelte DDC, handvatverwarming, LED-knipperlichten en een motorspoiler in de kleur van de motorfiets. Verder is er voor sportieve rijders een omvangrijk programma HP Parts speciaal voor de S 1000 R.

Specificaties

Motor: vloeistofgekoelde 4-cilinder 4-takt lijnmotor, 2 bovenliggende nokkenassen, 4 titanium kleppen per cilinder.
Cilinderinhoud: 999 ccm
Vermogen: 118 kW (160 pk)
Max. koppel: 112 Nm bij 9.250 t/min
Rijklaargewicht met volle tank: 207 kg
Zithoogte: 814 mm

Virtuele garage

Heb je al een coole motor ? dan kun je een afspraak maken met SNAP-360 om ook een gave 360 graden spin van jouw motor te laten maken. Je motor kan in een virtuele garage worden gezet, waarna je hem 24 x 7 rondom kan bekijken en kan inzoomen op elk detail, alsof je erbij staat. De virtuele garage staat ‘Online’ , zodat je hem ook makkelijk kan delen met anderen, wanneer jij je motor wilt laten zien. Niets is vervelender dan mensen die naast je staan en minuten lang op hun smartphone in hun foto-album zoeken naar die goede foto van hun motor om hem vervolgens aan jou te laten zien.

    Neem contact met mij op a.u.b.