1969 Lamborghini Miura SDeze uit 1969 stammende Lamborghini Miura S is een van de eerste 140 Miura's die met de S van Spinto werden aangeduid en een van de in totaal ongeveer 750 Miura's die tussen 1966 en 1973 zijn gebouwd. De Miura is genoemd naar de fokker van een Spaans stierenras, Don Eduardo Miura Fernandez. De Miura stieren werden speciaal gefokt werden voor het stierenvechten. Het aggressieve uiterlijk van de body komen prima overeen met de 370PK sterke midden achterin geplaatste V12. Deze stier gaat voor de winst ! Olé olé olé !!!

deze week kwam bovenstaande auto met eigenaar naar SNAP-360 toe voor een fotosessie. Zie hierboven het resultaat. WOW !

Jay Leno

Ook de wereldberoemde Jay Leno kan eindeloos vertellen over zijn liefde voor zijn Lamborghini Miura S. Zie dit youtube filmpje en krijg een uitgebreide 'lecture' over deze supercar !

 

Natuurlijk kan jouw voertuig ook in een virtuele garage worden gezet, waarna je hem 24 x 7 rondom kan bekijken en eventueel de deuren of kap kan open zetten. Je kan inzoomen op elk detail, alsof je erbij staat. De virtuele garage staat 'Online' , zodat je hem ook makkelijk kan delen met anderen, wanneer jij je voertuig wilt laten zien. Niets is vervelender dan mensen die naast je staan en minuten lang op hun smartphone in hun foto-album zoeken naar die goede foto van hun voertuig om hem vervolgens aan jou te laten zien.