Mercedes-Benz Showroom 24×7 Open ?

Demo voor Mercedes-Benz Nederland
Formule-1 succes
Jaren tachtig showroom in Parijs, wow !
Meer info ?

Demo voor Mercedes-Benz Nederland

Deze demo hebben we gemaakt omdat Mercedes-Benz (de Pionier op elk terrein) de allerbeste presentatie voor het allerbeste merk zoekt.
Wij weten natuurlijk wel dat dat de ‘Virtuele Showroom’ van SNAP-360 is. Niet alleen 24 uurs service van de Mercedes organisatie, maar ook 24 uur in de showroom bekijken !
Deze Mercedes-Benz ML 500 4MATIC leent zich natuurlijk perfect voor een 360 graden spin. Nu nog een dikke speedboot er achter en op vakantie .
Laat ze maar naar SNAP-360 komen die schitterende auto’s ! 😉

Lewis !

Vriend Lewis is in de Formule-1 voor het Mercedes AMG Petronas team ook aardig aan ‘t pionieren. In Bahrein behaalde hij gisteren de derde overwinning op rij. Congratz my friend !
Ben benieuwd met welke auto hij op pad gaat in z’n vrije tijd….

lewis

Mercedes-Benz Showroom Parijs in de jaren 80 !

Wat zou je doen als je een showroom bouwt op een van de kostbaarste plekjes op aarde en niet 24 uur per dag open mag of kan ? Juist ! zorgen dat in ieder geval je top product 24 uur per dag rondom te bekijken is door potentiële klanten. Deze Mercedes showroom in Parijs in de jaren 80 is voorzien van een prachtig verlichte uitgebouwde glazen ‘Etalage’ die doorloopt tot aan het ‘trottoir’. Juist buiten openingstijden zijn de ‘Rue’s van Parijs overbevolkt, maar nu kon je toch dat allermooiste model helemaal rondom bekijken. De gedachte achter deze manier van presenteren had van mij in de tijd zonder drempels, maar wel kuilen :), de tijd zonder grote videoschermen en internet en zonder elke 5 minuten een reclameblok een marketing prijs mogen krijgen.

mercedes-benz_paris_80

Meer info ?


Fout: Contact formulier niet gevonden.