WALKING BELT / VIRTUAL CATWALK

Een professioneel ogende modeshow kan snel en effectief worden gemaakt in een zeer kleine ruimte en met slechts standaard studio verlichting. De VIRTUAL CATWALK laat het model lopen op een bewegende band terwijl het platform tegelijkertijd roteert. De camera blijft op zijn plaats, wat resulteert in een video met vliegende camera effect. Tevens is het werkstation geschikt voor gewone 360 ° fotografie van zowel levende modellen als objecten wanneer de band niet loopt.

Lopen op de catwalk is gewoon een kwestie van oefenen. Het starten en stoppen kan vloeiend aangepast worden voor maximale veiligheid.

De loopsnelheid en draaitafel-rotatiesnelheid kunnen apart voor ieder model aangepast worden. De instellingen kunnen vervolgens worden opgeslagen als een “scenario” zodat dit ten alle tijde opnieuw gebruikt kan worden voor een opname.

 

De gehele opstelling kan worden voorzien van een onderstel met een stabilisatie kruis, dat in één beweging kan worden opgetild en verplaatst naar een andere plaats in de studio.

Alles in de studio kan op zijn plaats blijven, waardoor eventuele problemen met betrekking tot de achtergrond, verlichting en gebrek aan ruimte kunnen worden geëlimineerd. En je kunt het model professioneel vastleggen van alle kanten.

Als het apparaat niet wordt gebruikt om video op te nemen, kan de band worden verwijderd en de draaitafel kan vervolgens worden gebruikt voor het vastleggen van 360 ° foto’s, zelfs in rotopower modus.

  • Maximum gewicht 100 kg.

    Neem contact met mij op a.u.b.