TENT TABLE

Met de Robotarm kunt u naast de horizontale as, ook bovenaanzichtingen aan uw 360 graden spin foto’s toevoegen. De robotarm kan naast bijna elk van onze robots worden toegevoegd. (Robotic draaitafel Kit, cilindrishe tabel, Platform, Kubus) Met behulp van de robotarm kunt u foto’s maken van het object vanuit alle weergaven en elke hoek die u wenst.

De Robotic Arm is geschikt voor het fotograferen van: Electronica & mobiele telefoons, schoenen & handtassen, horloges, juwelen (crystal) en parfums, porselein & witte objecten, glaswerk, keukengerei, vloer lampen en meubilair, hulpmiddelen & grasmaaiers, muziekinstrumenten, motorfietsen, sportieve goederen, speelgoed & kinderwagens .

Functies:

  • Robotic Arm voegt een top view toe aan 360° foto’s. Het creëert op de meest geavanceerde foto-realistische aanbiedingsvorm het 3D-element aan de producten.
  • U heeft de optie om een foto te maken in zowel landschaps- als portret camerapositie. Uw keuze hangt af van het type weer te geven object en het type spin fotografie.
  • De Robotic Arm is geschikt voor elk type cameramodel met een statief mount. Tot 6 kg.

Meer functies:

  • Industriële lasers indiceren het midden van de rotatie van de draaitafel, om de precieze plaatsing van het te fotograferen object snel te bepalen zonder dat u blijvende sporen van het meten heeft. De laser voor de Arm zet de Arm in het midden van de rotatie.
  • Een eenvoudig mechanisme maakt dat u door het gebruik van een hendel diverse hoogten kan instellen voor het fotograferen van verschillende objecten.
  • Door de wielen en de hendel is de Arm is gemakkelijk te in een nieuwe positie te plaatsen en is direct klaar voor gebruik!
  • De standaard wordt gebruikt in combinatie met de tables en de lange shank wordt gebruikt met het draaiende platform, afhankelijk van de grootte en de afstand van het object. Shanks maximumlengte is 135 of 310 cm.

    Neem contact met mij op a.u.b.