CUBE

De Cube is een universeel apparaat. Het werkt als draaitafel of overhead unit voor zwevende objecten. Het roteren kan worden gesynchroniseerd met andere draaiende units. De Cube kan 130 kg aan capaciteit aan. Geschikt voor diverse accessoires, reflecterende items, mode fotografie etc. Wanneer er in zwevende modus wat zwaardere of wat gecompliceerdere objecten worden gefotografeerd, wordt er gebruik gemaakt van hangende bars.

De Cube is uitermate geschikt voor de fotografie van kleding op live modellen, PVC mannequins, schoenen, sieraden, kroonluchters, glas, parfum, fietsen, sport gear, speelgoed, mobiele telefoons & laptops, brillen, tafelgerei, keukenwaren, gereedschap etc.

Functies:

  • In de ‘draaitafelmodus’ is de Cube in staat om kleine tot middelgrote objecten van maximaal 60 tot 65 cm grootte te fotograferen. Voor deze modus is de Cube V5 uitgerust met een horizontale grondplaat met een diameter van 95 cm, waarvan een kant wit is en een kant zwart. De draaitafelmodus werkt tevens vrijstaand op de vloer voor fashion fotografie van paspoppen en zelfs echte mensen. De Cube kan ook worden gebruikt voor het fotograferen van reflecterende items in combinatie met de Tent Table Kit.
  • Op zichzelf staand kan de Cube worden gebruikt als een overhead unit om grote objecten aan te hangen. De bewegingen worden perfect gesynchroniseerd met de andere draaitafels. Cube V5 kan 2 tot 8 hangende bars dragen waardoor het zelfs hele complexe objecten perfect kan laten zweven.
  • De Cube is bovendien uitgerust met AC power toegang in het roterende deel. Plug in wat u nodig hebt en draai het bij het fotograferen. Een uniek constructie element is de 230 v-voeding in het rotatiedeel van de kubus, ideaal voor spin-fotografie van objecten zoals kroonluchters of lampen.
  • Voor live modellen wordt een extra plaat van 1 m diameter gebruikt. Voor fotograferen van paspoppen gebruiken we een verwisselbaar kliksysteem. Elke pop beschikt over een eigen gecentreerde pin, die voor op het been is gemonteerd. Dit maakt het mogelijk om in enkele seconden van pop te wisselen. Het aanpassen van de jurk op een pop duurt altijd langer dan het fotograferen, waardoor tijdens het fotograferen van de een pop, al een paar anderen kunnen worden voorbereid. De werkstroom wordt aanzienlijk versneld. De roterende zetel kun je bijvoorbeeld ook gebruiken voor het fotograferen van schoenen.
  • Groot voordeel: Wanneer een PVC pop op een been wordt gezet, is het zelfs mogelijk om ondergoed en broeken te fotograferen.

    Neem contact met mij op a.u.b.