CENTRELESS TABLE

De Centreless Table wordt geproduceerd in zowel standaard (85 cm plaat) als brede versies (130 cm plaat). Dit apparaat geeft de beste resultaten van alle machines, aangezien het mogelijk is om het object van onderen te belichten, zeer productief om bijvoorbeeld grote producthoeveelheden te fotograferen.

Gemakkelijke bevestiging van een cube in de “ondersteboven positie” voor de fotografie van zwevende objecten. In deze configuratie kunnen beide robots in synchronisatie-modus werken. Met de toevoeging van de “Arm” of “Vario” kan men objecten fotograferen van het bovenaanzicht onder verschillende hoeken van het verticale vlak.

Maximum gewicht 40 kg.

Voorbeelden van fotografie – wijn- of sterke drankflessen , glazen objecten, juwelen, porcelein, witte of glimmende objecten, schoenen, tassen etc.

Kenmerken

TRANSPARANTE PLAAT – Een uniek systeem met verstelbare plaat steunen. Voor kleinere en lichtere objecten, kunt u eenvoudig de steunen opzij duwen, zodat ze niet op uw foto’s zichtbaar zijn. De steunen werken ook als veiligheidsmaatregel bij het wisselen van de plaat.

BOTTOM & BACK LIGHT ACHTERGROND – Een verbluffende speciale achtergrond voor backlight fotografie, het reflecterende deel “vangt” het licht van de lagere lichtbron, die het onder de transparante plaat van de Centerless Table stuurt. Deze lichtverspreiding verdeelt het licht van de achterste lichtbron voor een gelijkmatig verlichte achtergrond, zonder dat dit invloed is op de voorgrond belichting.

WIELEN / POTEN – U kunt schakelen tussen geremde wielen voor eenvoudig gebruik en uitschuifbare poten voor stabiele positie en geëgaliseerde set up, die ervoor zorgen dat het geheel rotsvast staat of verrijdbaar is.

GECENTREERDE LASERS – Een reeks van industriële lasers die het middelpunt van de rotatie zichtbaar maken en die u helpen om het te fotograferen object nauwkeurig en snel te plaatsen zonder enige permanente markering en metingen te hoeven doen.

ACCESSOIRES

SOFTBOX FLITS HOUDER SET – 4 ARMEN – Geen statieven meer voor flitslampen, die voor minder ruimte zorgen en het blokkeren van uw toegang tot de tafel. Alle stroomkabels voor flitslampen gaan bovenlangs! Deze set zet uw Table Kit foto-werkstation om in een mobiele versie. Centerless Table Kit met flitsllampen (2 voor object, 2 voor de achtergrond verlichting) is uw slimme oplossing ..

    Neem contact met mij op a.u.b.