VARIO / VARIO XL

Dit is een eenvoudige oplossing voor 3D fotografie. Het ‘Three stepper motor system’ simuleert de beweging van de menselijke arm, waardoor beide Vario’s volledig automatisch de top view hoek, hoogte en de afstand van de camera controleren. Vario kan worden gebruikt met elke robotic table.

 

Ideaal voor het fotograferen van elektronica & mobiele telefoons, sportartikelen, schoenen & handtassen, horloges & juwelen, parfums, glazen & cosmetica, sigaren, tafelgerei, kook en keukengerei, kranen & bad mixers, tools etc.

 

Functies:

De afstand tussen de lens van de camera en het object is gemakkelijk en nauwkeurig te controleren met behulp van de controlerende software.

In tegenstelling tot de robotarm, is de Vario gemonteerd op een tafel portal, waardoor het geen vloeroppervlak nodig heeft en dus erg ruimtebesparend is.

De Vario XL is de grote broer van Vario, die met zijn 3 stepper motor design dezelfde voordelen heeft, maar speciaal is ontworpen voor het fotograferen van grotere objecten. Vario XL kan worden gecombineerd met draaiende platforms en kan ook worden gebruikt als een precieze camera voor het opnemen van video’s.

Vario XL heeft een bereik van 240 cm en een laadvermogen van 5 kg.

    Neem contact met mij op a.u.b.