Hard & Software

Control-Unit 19”

De aansturing van de Carousel gebeurt middels de control unit, welke in 19” is uitgevoerd en wordt geleverd in een solide verrijdbaar rack.

Zowel de aansturing als de voeding gaan door middel van bekabeling naar de Carousel, waardoor het noodzakelijk is de aansturingsunit in de zeer nabije omgeving van de te bouwen studio te plaatsen.


Control-Unit 19inch

PC

Het workstation bestaat uit een PC met bij voorkeur 2 beeldschermen, die door de operator wordt bediend.

Op dit systeem wordt het foto-proces gestart. Nadat de foto’s zijn genomen worden deze automatisch opgeslagen om verder opgenomen te worden in de occasion workflow, zonder dat de operator hiervoor veel kennis nodig heeft van het systeem.

Toebehoren

Alle benodigdheden om de oplossing te laten werken worden verder meegeleverd. Denk hierbij aan bekabeling tussen draaiplatform en aansturingsunit, voedingssnoeren, USB datakabels en USB HUB.

Er is in principe slechts 1 LAN poort in uw eigen netwerk benodigd.
Via deze LAN-connectie moet toegang tot internet (met een redelijke snelheid) beschikbaar worden gesteld voor de upload van foto’s.

Software Integratie103-_MG_1872

Om überhaupt een spin te kunnen tonen moet een code aan de detailpagina worden toegevoegd, die d.m.v. de unieke referentie die we van elke auto nodig hebben weet welke foto’s er zouden moeten bestaan. Deze code zorgt ervoor dat door middel van een java-script de juiste 360 graden spin wordt getoond.

Verwerking foto’s

Standaard wordt een verwerkingsopdracht gemaakt waarbij foto’s uit bepaalde mappen worden verzameld en gebundeld. Bijvoorbeeld interieur en exterieur. Foto’s kunnen worden verplaatst, gekopieerd of via file-transfer naar de Cloud of eigen webserver worden gebracht. Hierdoor kunnen deze direct worden getoond.

Fotoset t.b.v. advertenties

Het in volgorde zetten van fotonummers, overlays aanleggen, banners, automatisch toevoegen van standaardmateriaal over financiering, locatie en openingsgegevens is allemaal mogelijk.

Afhankelijk van het gebruik van de occasionprovider, is het straks wellicht mogelijk deze set ook automatisch te uploaden.

 

Contactformulier:

    Neem contact met mij op a.u.b.