Camera’s & Verlichting

Camera’s

Onze studio wordt geleverd met 4 Spiegelreflexcamera’s van Canon, voorzien van een lens.

Fotocamera t.b.v. exterieur

3 camera’s worden gekoppeld via een USB-hub verbinding naar het workstation en worden voorzien van vaste voeding. Deze camera’s worden voorzien van een vast focuspunt om lensbeweging tegen te gaan en zo ingesteld dat over het hele draaibereik op het draaiplatform de beste scherpte bereikt wordt.

Fotocamera t.b.v. interieur

De vierde camera wordt zo ingericht dat deze gebruikt kan worden om interieurfoto’s mee te maken. De camera wordt voorzien van een WIFI SD-kaart welke actief de gemaakte foto’s via een LAN infrastructuur kan pushen naar de door ons ingestelde locatie in het netwerk, tevens naar de werkplek waar de exterieurfoto’s ook binnen komen.

Verlichting

De verlichting is een constructie die omni (rondom) dag verlichting om de auto genereerd. Wanneer we ergens verlichting missen gaan we dat invullen met daglichtverlichting met daar waar nodig een betere spot.

Door de verlichting zo veel mogelijk te spreiden kunnen we, ondanks dat deze lampen niet dimbaar zijn, toch een constructie creëren waardoor we meer of minder licht zouden kunnen geven van voren, zijkant, e.d. Dit is ook schakelbaar te maken, eventueel vanaf het werkstation.

Contactformulier:

    Neem contact met mij op a.u.b.