Uw fotostudio!

360 graden productfotografie is een proces waarbij meerdere stilstaande foto’s van uw auto’s of producten volledig geautomatiseerd genomen worden terwijl deze op een draaitafel draaien. Deze foto’s kunnen worden verwerkt in een interactieve presentatie waardoor de potentiële klant eenvoudig om het object heen kan kijken door met de muis/vinger in geval van een touchscreen de rotatiesnelheid en draairichting te bepalen dan wel in te zoomen. De combinatie van prachtige foto’s met de volledige controle door de gebruiker / klant maakt dat er bijna een ‘aanraakervaring’ plaatsvindt.

Wat bieden wij?

  • Professionele geautomatiseerde fotostudio
  • Hoogwaardig beeldmateriaal
  • Transparante technologie
  • Brede browser en platform ondersteuning (Ook iPad, iPhone en Android)
  • Naadloze integratie in de (occasion) workflow
  • Focus op de mobiliteitsbranche
  • Consultancy

De kracht van het geautomatiseerde draaiplateau zit hem niet alleen in de schitterende interactieve rondom presentatie, maar tevens in de geboden mogelijkheid om na te denken over welke foto’s in welke volgorde in de foto-set moeten worden opgenomen.

Dit kan worden vastgelegd in een ‘template’ of ‘sjabloon’ waarin kan worden bepaald welke foto van een logo of een banner moet worden voorzien en welke foto’s of afbeeldingen standaard in de foto-set moet worden opgenomen.

Doordat de acties éénmaal worden vastgelegd wordt de foto-set keer na keer foutloos gegenereerd. Hierdoor ziet niet alleen de hele foto-set er professioneel uit, de rustige verzorgde uitstraling schept vertrouwen bij de consument.

SNAP-360 Consultancy

Snap-360 begeleidt het bestel-, leverings- en implementatieproces totdat een operationele omgeving is opgeleverd en is hierna het aanspreekpunt

Fout: Contact formulier niet gevonden.