Aircooled Winterfest Fotowedstrijd SNAP-360

Aircooled Winterfest fotowedstrijd snap-360

Keverwinterfestijn wordt Aircooled Winterfest en gaat terug naar Rosmalen

Show info
Unieke kans !
Kortingsbon / Coupon
Afspraak maken

 

SHOW info

Keverwinterfestijn wordt Aircooled Winterfest en gaat terug naar Rosmalen
De organisatoren van het Keverwinterfestijn dat afgelopen januari haar 22e editie beleefde in MECC Maastricht en de 12 edities daarvoor in het Autotron hebben de beurs overgedragen aan organisatiebureau 402 Automotive. 402 Automotive is organisator van bijna 20 uiteenlopende titels als American Sunday, het Nationaal Oldtimer Festival, VolkStyle Base en Viva Italia! en organiseert op verschillende locaties in Nederland waaronder Circuitpark Zandvoort, Autotron Rosmalen, Airport Weeze en TT Circuit Assen.

402 Automotive zal dit evenement voortzetten onder de naam Aircooled Winterfest en zal de eerste editie van deze nieuwe opzet organiseren in het vertrouwde eerste weekend van januari, in 2015 op 3 en 4 januari in het Autotron Rosmalen. Met de nieuwe naam onderstreept de organisatie het belang van een internationale uitbreiding van het evenement, dat door de voorgangers is ingezet bij de laatste editie.

Fotowedstijd – Unieke kans

Probeer het uit op bovenstaand voorbeeld door van links naar rechts te slepen of te swipen om de auto op een andere positie te zetten. Sleep of swipe van boven naar beneden om de deuren open of dicht te doen. Click of tap op een bepaalde plek om in te zoomen. Natuurlijk kan je de virtuele garage ook full-screen bekijken !

Tot en met 29 december 2014 kan je nog meedoen met de FOTOWEDSTRIJD en maak je kans op de hoofdprijs, te weten: een 360 graden fotoshoot van jouw auto, ter waarde van € 250,-

Echter, ben je niet een van de winnaars, dan is het gedurende de hele maand Januari nog mogelijk om bij ‘SNAP-360’ langs te komen om je auto te laten fotograferen tegen een ernstig gereduceerd tarief (Zie onderstaande PROMO). Natuurlijk mag je ook langskomen wanneer je alleen even wilt kijken.

In onze fotostudio in Amersfoort wordt je auto gefotografeerd, waarna je hem 24 x 7  rondom kan bekijken. De deuren kan je open of dicht doen. Je kan inzoomen op elk detail, als of je er naast staat.

De virtuele garage staat altijd ‘Online’ , zodat je hem ook makkelijk kan delen met anderen, wanneer jij je voertuig wilt laten zien. Niets is vervelender dan mensen die naast je staan en minuten lang op hun smartphone in hun foto-album zoeken naar die goede foto van hun voertuig om hem vervolgens aan jou te laten zien. De link naar de virtuele garage kan je ook via social media zoals whatsapp, sms, e-mail of op facebook posten.

Bestel HIER jouw virtuele garage en maak gebruik van onderstaande PROMO code.

Kortingsbon / voucher / Promo:

 
promo-winterfest

Contact- / afspraakformulier:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]