TURNING PLATFORM

Het turning platform is gebouwd ter ondersteuning van een object met een maximale belasting van 1500 Kg. We hebben een tweemotorig ontwerp van het Turning platform geproduceerd, waardoor u of voor maximale snelheid, of voor maximale rotatie kracht kunt kiezen, afhankelijk van wat u wilt fotograferen. Het verschil tussen het fotograferen van een mode-item of een jacuzzi vol met water is hiervan een goed voorbeeld. Het is ideaal voor het nemen van foto’s van machines, kinderwagens, meubilair, mode op paspoppen of zelfs live modellen. Doordat er diverse optionele accessoires kunnen worden toegevoegd, is er heel veel mogelijk met het turning platform.

Ideaal voor het fotograferen van kleding & mode, vloer lampen, meubels & bagage, sportieve goederen, machines, koelkasten, diepvriezers, sluitringen & drogers, motoren, grasmaaiers, kinderwagens, baby bouncers & jumpers, muziekinstrumenten, beeldhouwwerken en veel veel meer…

Functies:
Met de ‘Mushroom table’, een zwarte of witte plaat met een diameter van 100cm, kunt u de Turning platform omzetten naar een eenvoudige draaitafel. Een gewichtige draaitafel met een capaciteit van 300 kg (symmetrische belasting).

Industriele lasers indiceren het midden van de rotatie van de draaitafel, om de precieze plaatsing van het te fotgraferen object snel te bepalen zonder dat u blijvende sporen van het meten heeft.

Een plaat van 100 cm diameter is een optionele accesoire om ruimte te besparen tijdens het fotograferen van live modellen.

Het Turning platform heeft een AC-voeding in het roterende deel, zodat er kan worden gefotografeerd terwijl een apparaat aan staat, neem bijvoorbeeld een wasmachine.

Voor schieten van paspoppen gebruiken we het verwisselbare kliksysteem. Elke pop beschikt over een eigen gecentreerde pin, die is voor gemonteerd op het been. Dit maakt het mogelijk om van pop te wisselen in een kwestie van seconden. Het aanpassen van de jurk op een pop duurt altijd langer dan het fotograferen, waardoor tijdens het fotograferen van de een, een paar anderen in de tussentijd al kunnen worden voorbereid. De werkstroom wordt aanzienlijk versneld. De roterende zetel kunt u tevens gebruiken voor het fotograferen van schoenen. Groot voordeel: Wanneer een PVC pop op een been wordt gezet, is het zelfs mogelijk om ondergoed en broeken te fotograferen!

    Neem contact met mij op a.u.b.