AUTOMOTIVE FOTOSTUDIO

SNAP360 is al jaren marktleider in Nederland & België op het gebied van het leveren van complete fotostudio-oplossingen in de automotive-industrie. SNAP360 is officieel distributeur in de BeNeLux van draaiplateaus van het merk Photorobot, welke onder de hoogste kwaliteit vallen onder de draaiplateaus.

Al vele gerenomeerde autobedrijven hebben inmiddels 360° fotostudios van SNAP360 in gebruik genomen. De “Carousel” van Photorobot wordt onder de allerhoogste eisen gefabriceerd en is zeer duurzaam uitgerust.

Naast het leveren van de hardware zorgt SNAP360 naar wens uiteraard ook voor de andere componenten die een fotostudio compleet maken. U moet hierbij denken aan studiowanden, verlichting, camera’s en een doek welke over de gehele studio gespannen wordt.

Circle

DRAAIPLATEAU PHOTOROBOT

SNAP360 plaatst de Carousel, de rest van de studio- componenten verzorgt u zelf.

Buy

STUDIO COMPLEET AANSCHAF

SNAP360 plaatst een complete fotostudio met alle benodigde componenten. U kunt direct aan de slag. 

Lease

STUDIO COMPLEET LEASE

SNAP360 plaatst een complete fotostudio met alle benodigde componenten. U kunt direct aan de slag.

Offer

WAT BIEDEN WIJ?

SNAP 360 biedt u een pakket aantrekkelijke componenten.

SNAP360 BIEDT U:

 • Professioneel ingerichte fotostudio
 • Hoogwaardig beeldmateriaal
 • Transparante technologie (Makkelijk in website te integreren)
 • Brede browser en platform ondersteuning (Ook iPad en iPhone, Android)
 • Naadloze integratie in de (occasion) workflow
 • Enige ‘Rich Media’ oplossing met ‘bijna aanraakervaring’
 • Focus op de mobiliteitsbranche
 • Klankbord
 • Enthousiasme en engagement om een nauwe samenwerking met uw automotive bedrijf aan te gaan welke moet leiden tot continue verbetering voor wat betreft kwaliteit, presentatie en efficiëntie. Wij onderzoeken steeds nieuwe mogelijkheden en combineren de ‘best of breed’ componenten, rekening houdend met mogelijk veranderende eisen in de toekomst. Dit is precies wat nodig is voor het behoud van innovatie op de initieel gekozen totaaloplossing.
icon-360-big

WAT IS 360 ° PRODUCT FOTOGRAFIE?

“360° is bijna aanraken.”

360° PRODUCTFOTOGRAFIE

360 graden productfotografie is een proces waarbij meerdere stilstaande foto’s van een product (in dit geval auto’s) genomen worden terwijl het product op een draaitafel draait.

Deze foto’s kunnen worden verwerkt in een interactieve presentatie waardoor de potentiële klant of liefhebber eenvoudig om het object heen kan kijken door met de muis (of vinger in geval van een touchscreen) de rotatiesnelheid, inzoomen en draairichting te bepalen. De combinatie van prachtige foto’s met de volledige controle door de gebruiker / klant maakt dat er een bijna aanraakervaring plaatsvindt.

icon-publish-big

MEDIASET

voor 360° spin & voor Advertentie t.b.v. diverse portals en eigen website

MEDIASET VOOR 360 GRADEN SPIN

Aangezien er niet een specifieke naam is voor het bestand wat wordt aangemaakt, wordt door de meeste mensen over een zogenaamde ‘360-graden spin’ gesproken. Hoewel de foto’s niet echt in 3 dimensies zijn, noemen sommige mensen het ook wel 3D objecten.

1 rotatie 36 foto’s met deuren dicht

1 rotatie 36 foto’s met deuren (motorkap / kofferklep) open

MEDIASET VOOR ADVERTENTIE T.B.V. DIVERSE PORTALS & EIGEN WEBSITE

De kracht van het geautomatiseerde draaiplateau zit hem niet alleen in de schitterende interactieve rondom presentatie, maar tevens in de geboden mogelijkheid om na te denken over welke foto’s in welke volgorde in de fotoset moeten worden opgenomen. Dit kan worden vastgelegd in een zogenoemde ‘template’ of ‘sjabloon’ waarin kan worden bepaald welke foto van een logo of een banner moet worden voorzien en welke foto’s of afbeeldingen standaard in de fotoset moet worden opgenomen.

Wanneer voor een bepaalde portal een andere Mediaset moet worden gehanteerd door bijvoorbeeld een beperking in het aantal foto’s (bijvoorbeeld www.mobile.de) , kan deze ook als een soort template worden vastgelegd. Dit omdat het puur een andere deelverzameling uit de ‘big dataset’ is.
Daarnaast is het mogelijk per merk een andere uitstraling te creëren. Denk hierbij aan andere logo’s, of een andere subset uit het totale aantal foto’s, of andere afbeeldingen met betrekking tot garantie, financiering e.d.

Doordat de acties éénmaal worden vastgelegd wordt de fotoset keer na keer foutloos gegenereerd. Hierdoor ziet niet alleen de hele fotoset er professioneel uit, ook de occasion overzichtslijst komt zeer verzorgd over daar de auto’s perfect onder dezelfde hoek onder elkaar staan. De rustige verzorgde uitstraling schept vertrouwen bij de consument, waardoor deze eerder zal denken:

‘Dan zal de rest ook wel verzorgd en goed geregeld zijn.’

De bereidheid van de consument neemt toe om een grotere afstand af te leggen om te komen kijken naar de gevonden occasion.

Daarnaast denkt de consument:

‘Slaag ik niet voor deze auto, dan kijk ik ook nog even naar de rest als ik daar ben.’

Photorobot_logo

PHOTOROBOT CAROUSEL 5000

Hét draaiplateau voor de automotive industrie!

PHOTOROBOT CAROUSEL 5000

Een belangrijk onderdeel van de geadviseerde oplossing is het draaiplateau waarop de te fotograferen auto’s moeten worden geplaatst alvorens de fotosessie kan worden gestart.

 

Gedegen onderzoek door SNAP-360 heeft geleid tot slechts één leverancier / product welke tegemoet komt aan de zware eisen voor wat betreft belasting, diameter van het draai-plateau en eenvoudige integratie in de rest van de fotografie oplossing voor een automotive bedrijf, namelijk de Carousel 5000 van Photorobot.

 

Wanneer auto’s of andere voertuigen in volume worden gefotografeerd is het eenvoudig en veilig op- en afrijden van een draaiplateau enorm belangrijk.

De Carousel 5000 hoeft niet te worden voorzien van onhandige oprijplaten door het ultra-lage ontwerp. Hierdoor is het mogelijk dat slechts één persoon zonder begeleiding van een ander deze handelingen kan uitvoeren.

Specificaties:

 • Diameter van 5 meter
 • Maximale belasting van 4000 kg
 • Extern aangedreven
 • Ultra-laag ontwerp om eenvoudig auto’s op en af te kunnen rijden (slechts 78 mm)