SNAP360 officieel distributeur Photorobot

SNAP 360 officieel distributeur van Photorobot in de BENELUX

Al vanaf 2012 gebruikt SNAP 360 apparatuur van Photorobot om productrotaties te maken. In het begin alleen met de carrousel van Photorobot om de automotive industrie te bedienen. SNAP 360 heeft door de jaren heen tientallen fotostudio’s met ‘Carrousel’ geplaatst door het hele land.

Echter met de aanschaf van de Centreless table en de door de jaren heen opgebouwde expertise zijn wij verheugd te melden dat wij nu ook het officiële distributeurschap hebben bemachtigd voor de verkoop van Photorobot apparatuur voor de gehele BENELUX.

Onder de vele apparatuur die er op de markt is om 360 graden productrotaties te kunnen maken is de apparatuur van Photorobot de Rolls Royce te noemen.

kurk knalt uit champagnefles
Logo fotorobot

Photorobot

Photorobot is de meest professionele leverancier van complete oplossingen voor de automatisering van fotografie en fotografiediensten, waaronder 360 graden, vliegende camera, 3D en normale fotografie (packshot, trishot), multicam fotografie en video-opnamen.

PhotoRobot ontwerpt, produceert en verkoopt unieke automatiseringsapparatuur voor productfotografie met als doel de mogelijkheid om schaalbare en kosteneffectieve 360 ° en 3D productfotografie evenals de authentieke manier van productfotografie te bieden. PhotoRobot is de modernste technologie voor deze tijd van online product presentatie, waarbij visuele informatie het meest belangrijk is.

Innovatie is de kern van zakelijk succes en Photorobot helpt u graag om productpresentatie te innoveren, de verkoop te stimuleren en de kosten voor fotografie te verlagen.

Laat jouw webshop voorop lopen!

Ga jij als webshop eigenaar wachten totdat de concurrentie deze manier van presenteren gaat gebruiken óf ga je nu al de stap nemen met dit onderscheidend vermogen?

SNAP 360 verzorgt voor minder dan de prijs van gewone productfotografie, 360 graden productrotaties die razendsnel in de webshop geladen zijn, makkelijk te implementeren zijn én zorgt voor betere vindbaarheid van je product op het web! Naast het feit dat wij voor een enorm lage prijs voor jou van elk product (tot 4500 kg) een productrotatie maken waarbij op elk gewenst punt in te zoomen is, beschik je tegelijkertijd over 36 óf 72 High Quality foto’s én is de productrotatie te gebruiken op uw social media kanalen.

competition_opt